Telefon:  076 - 7098166   &   070 - 849 26 47  /   E-post:  info@jakobssonalex.se

Vad vi gör

Vad vi gör?

Vi bygger det mesta mellan marksten och taknock. Så länge det är träbyggnation så utför vi nybygge, renovering och ut- eller tillbyggnad – och ofta lite special. Vill du ha en platsbyggd hylla, en udda fönsterlösning eller bevarande av gammal byggnation på ett snyggt sätt ihop med ny, så ger vi oss gärna på det. Vi gillar att jobba med nya och kreativa lösningar, och vi gillar detaljer. Vi sköter all byggnation själva och även en del plåtarbete. Behövs det mer, vilket det ofta gör, så har vi kontakter för det och ser till att det blir gjort. Du behöver bara prata med oss, så fixar vi resten – planering, bokning och utförande.

Innan vi börjar?

Så tittar vi på vad som ska göras, kommer kanske med förslag och diskuterar material- och konstruktionslösningar. Behövs det ritningar så löser vi det också. Det kan vara mycket att tänka på, och du hittar nog många av svaren på Boverkets hemsida eller på din kommuns webbplats, till exempel Ronnebys.

Hur?

När det gäller kvalitet så följer vi byggstandard och riktlinjer, som vi toppar med sunt förnuft och erfarenhet och samlad kunskap. Ovanpå det lägger vi sedan vad du vill ha. Det är ju ditt projekt, och vi lägger precis så mycket krut du vill. I varje uppdrag vi tar oss an är det lika viktigt för oss är att det inte bara ska bli gjort, det ska bli ordentligt gjort.

När?

Så fort vi kan. Det beror ju på vad vi gör för tillfället och hur lång tid det tar, men när vi börjar så stannar vi tills det är färdigt. Slå en signal eller mejla för att kolla hur lång ställtid vi har för tillfället. Varje dag försöker vi slå hål på fördomen om hantverkare som inte kommer i tid. Vi säger när, och då blir det. Texter, Webbplats, Jakobsson och Alex Construction

Allt runt omkring?

Det kan du lämna till oss, om du inte vill göra det själv. Förmodligen har du annat att göra än att ringa elektriker, rörmokare, målare, murare eller någon för markarbete – så ofta är det bättre att vi löser det med en totalentreprenad. Du behöver inte boka in flera, planera tider, diskutera lösningar du aldrig kommer att se och få saker att stämma. Vi är gärna din enda kontakt och tar ansvar för att allt blir gjort, och hur det blir gjort.

Kontakta oss

Funderar du på vad som som går, och hur det går att lösa? Hör av dig! Vi försöker alltid svara inom ett dygn.

Alex & Jakobsson Construction bygger enligt dina önskemål. Vi trivs med det vi gör, och du ska trivas med det vi gjort.

info@jakobssonalex.se – Johan +46(0)70-849 26 47 – Alex +46(0)76-709 81 66